Over Dot to Dot

Marjolein Kral

Oprichter

Marjolein Kral heeft Dot to Dot opgericht in 2011. Haar drijfveer is het creëren van organisatieomgevingen waarin mensen en de organisatiedoelen tot hun recht komen. De inzichten en ervaringen uit haar eigen doorbraken past ze toe in de opdrachten voor Dot to Dot. In juli 2019 transformeerde ze haar Dot to Dot bureau naar een management bureau voor het realiseren van doorbraken in organisatieomgevingen. 

Naam Dot to Dot

Dot to Dot betekent van punt tot punt en staat voor de puzzeltjes die je wellicht als kind ook een keer hebt opgelost. Van punt naar punt verbinden en dan zien welke tekening ontstaat. 

Zo leidt iedere doorbraak tot een sterkere verbinding met het grotere plaatje. 

Verbinden van de materiële en immateriële wereld.

In februari 2019 heeft Marjolein een reis gemaakt naar Colombia. Daar heeft zij gewerkt met een aantal leden van inheemse stammen die leven in Sierra Nevada de Santa Marta. Doel van de reis was een organisatieconcept creëren dat de materiële en immateriële wereld met elkaar verbindt. 

Tot nu toe heeft het tot een verrijking van harmonie, vreugde, liefde, integriteit, balans en vervulling geleid. Daarnaast heeft het haar vaardigheid vergroot om in organisaties het onzichtbare zichtbaar te maken.

Het verenigen van deze twee werelden gaat met name om balans. Deze balans wil Marjolein met Dot to Dot in organisatieomgevingen creëren. Soms vraagt dat een doorbraak. 

Lees ook haar blog over de reis naar Colombia

Marjolein analyseert graag en gaat het dan ook niet uit de weg denkwijzen en overtuigingen tot de kern uit te zoeken. In haar exploraties heeft zij kennis en ervaring opgebouwd op gebied van organisatie- en mens-dynamieken.

Zij heeft zich verdiept in Spiral Dynamics, Theorie U en transpersoonlijke ontwikkelingen. In de afgelopen twee jaar is zij in samenwerking met een internationaal werkende transformatie businesscoach op verschillende expedities in binnen- en buitenland gegaan. 

Close Menu